Sémele, filla del rei Cadmo de Tebas, mare de Dionís- Baco.

Es aquest blog sobre pintura i escultura. Però… mitològica, pagana. És un món antic, clàssic, fantàstic, personal en el que vos vull endinsar fins on arriben els límits de la imaginació i contemporitzar-lo. És un espai per compartir amb vosaltres imatges bellíssimes del cos humà, perquè així ho feien els grecs.


divendres, 13 d’abril del 2012

Porta de l'aire



Tercera Porta de l'altar de Dionisi. Orientada cap a l'est. L'aire representa la activitat intelectual, el dinamisme mental i comunicatiu. És lo creatiu i el que converteix les intencions en manifestacions reals. L'aire és actiu i inesgotable. Tendeix a moure's cap amunt i en totes direccions. Acarona i envolta amb suavitat. L'estació que regueix aquesta porta és la primavera i el moment del dia: l'amanèixer
La Porta està construida en dues peces. La peça inferior és de ceràmica, esmaltada amb un vernís blau prússia i la part superior és una estructura de bareta de coure. La forma repeteix la mateixa que he utilitzat en les portes anteriors, amb alguna variació per a fer més auténtic, original i coordinat el joc de les quatre portes.