Sémele, filla del rei Cadmo de Tebas, mare de Dionís- Baco.

Es aquest blog sobre pintura i escultura. Però… mitològica, pagana. És un món antic, clàssic, fantàstic, personal en el que vos vull endinsar fins on arriben els límits de la imaginació i contemporitzar-lo. És un espai per compartir amb vosaltres imatges bellíssimes del cos humà, perquè així ho feien els grecs.


dilluns, 8 de juny del 2015

Figurativas 2015.



Bé, ha estat bona l'experiència. El divendres 5 de juny el MEAM comunicava amb un correu electrònic la presel·lecció. Jo hauré d'esperar a l'any que ve, no he rebut el correu... no he sigut seleccionat.

Era un pas important i atrevit, la qualitat tècnica dels participants és molt alta. Ho sabia i ho aceptava, però volia donar este pas, vull caminar per aquestos camins que fins enguany no havia intentat. L'experiència m'ha canviat i molt, m'ha fet veure que necesite temps per a pintar i esculpir. I aleshores he buscat aquest temps, és un dels canvis grans al que l'art me sotmet. I vull que siga amb l'art figuratiu. Necesite aprendre, practicar, passar hores i hores pintant.
Una llàstima no haver passat la preselecció, si! Però promet tornar-me a presentar en futures convocatòries més ferm en la meua concepció figurativa i més bo tècnicament.